Reklama

Potrawy wigilijne

Łosoś w migdałach

GRAZIAKO

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do newslettera

Składniki

75 dag filetu z łososia
1 łyżka musztardy gorczycowej
1 łyżka miodu
10 dag płatków migdałowych

Wykonanie

Łososia umyć, zdjąć skórkę i dokładnie posmarować z obu stron musztardą wymieszaną z miodem. Zostawić na pół godziny. Rybę pokroić w kawałki. Otaczać w płatkach migdałowych i smażyć na oleju po kilka minut z każdej strony.

Pomóż w rozwoju naszego portalu

Wspieram

Podziel się:

Oceń:

2012-11-27 13:44

[ TEMATY ]

Wybrane dla Ciebie

Mak z łamańcami

GRAZIAKO

Więcej ...

Przyjdź Królestwo Twoje

Adobe Stock

Rozważanie do Ewangelii Mt 13, 31-35

Więcej ...

Casa Polonia - Program

2025-07-28 14:29

ŚDM

Więcej ...

Reklama

Najpopularniejsze

Św. Szarbel – przybytek, w którym Bóg objawia się...

Wiara

Św. Szarbel – przybytek, w którym Bóg objawia się...

Ksiądz oskarżony o przywłaszczenie ponad 600 tys. zł....

Wiadomości

Ksiądz oskarżony o przywłaszczenie ponad 600 tys. zł....

W czasie, kiedy to czytasz, wydarza się kolejny cud św....

Wiara

W czasie, kiedy to czytasz, wydarza się kolejny cud św....

Aborcyjna organizacja Planned Parenthood zamknęła pięć...

Kościół

Aborcyjna organizacja Planned Parenthood zamknęła pięć...

Rodzina zmarłego harcerza prosi media o uszanowanie...

Kościół

Rodzina zmarłego harcerza prosi media o uszanowanie...

Nowenna do św. Szarbela

Wiara

Nowenna do św. Szarbela

Mazowieckie: Zarzut zabójstwa znajomego dla proboszcza z...

Wiadomości

Mazowieckie: Zarzut zabójstwa znajomego dla proboszcza z...

Zmiany kapłanów 2025 r.

Kościół

Zmiany kapłanów 2025 r.

Komunikat Archidiecezji Warszawskiej w związku ze...

Kościół

Komunikat Archidiecezji Warszawskiej w związku ze...