Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Adobe Stock
Proste i łatwe w przygotowaniu przekąski urozmaicą grillowe menu i będą doskonałym dodatkiem do mięsnych dań.
Bądź na bieżąco!
Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Pełna treść tego i pozostałych artykułów z NIEDZIELI 17/2024 w wersji drukowanej tygodnika lub w e-wydaniu .
Niedziela Ogólnopolska 15/2010, str. 48-49
Adobe Stock
Ojciec Jan, kapucyn, proboszcz i zarazem kustosz sanktuarium św. Ojca Pio i Matki Bożej Fatimskiej w Terliczce k. Rzeszowa, gotuje z zamiłowania. Chętnie też dzieli się swoimi sprawdzonymi przepisami z naszymi Czytelnikami.
Małgorzata Pabis
W pielgrzymce wzięło udział ponad 10 tysięcy Słowaków!
Reklama
Wiara
Wiara
Święci i błogosławieni
Wiara
Kościół
Kościół
Kościół
Wiara
Rodzina