Grillowy jadłospis wcale nie musi się zawężać do kiełbasek, szaszłyków czy karkówki. Dobrze jest zerwać z rutyną i spróbować nowych możliwości. W prosty sposób można wyczarować pyszne i urozmaicone potrawy.
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Adobe.Stock
Bądź na bieżąco!
Grillowy jadłospis wcale nie musi się zawężać do kiełbasek, szaszłyków czy karkówki. Dobrze jest zerwać z rutyną i spróbować nowych możliwości. W prosty sposób można wyczarować pyszne i urozmaicone potrawy.
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Niedziela Ogólnopolska 19/2013, str. 46
GRAZIAKO
Przepis pochodzi z programu „Herbaciarnia”, emitowanego w katolickim Radiu VIA w Rzeszowie.
ks. Wiesław Kamiński
Piotr Drzewiecki
Prawosławni i wierni innych obrządków wschodnich rozpoczęli w niedzielę obchody Świąt Wielkanocnych, które w tym roku przypadają u nich pięć tygodni później niż u katolików.
Reklama
Wiara
Wiara
Wiara
Kościół
Kościół
Kościół
Wiara
Wiara